If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...
значи пичове въпроса седи така/моите фарове нищо не светят и примерно прежалвам 326лв за два нови фара от колегата.като ги сложа от голямата температура ако се стопи рефлектора или изкриви стъклото на втората седмица кво праиме.326лв в кофата за боклук;затова ако се свали рефлектора на моите и дам 50ина лв за никелиране и нищо не стане маината му ама едно е 50 друго е 326;некои ако каже че с тиа ДЕПО няма да имам проблем сериозно ще се замисля за два нови
значи пичове въпроса седи така/моите фарове нищо не светят и примерно прежалвам 326лв за два нови фара от колегата.като ги сложа от голямата температура ако се стопи рефлектора или изкриви стъклото на втората седмица кво праиме.326лв в кофата за боклук;затова ако се свали рефлектора на моите и дам 50ина лв за никелиране и нищо не стане маината му ама едно е 50 друго е 326;некои ако каже че с тиа ДЕПО няма да имам проблем сериозно ще се замисля за два нови
Решението е много просто - взимате два нови фара, слагате ксенони и забравяте за проблемите. И ще се радвате на хубава светлина, гарантирам.
Рефлекторите се изпичат от нормалните крушки, ксеновоните почти не греят.
Решението е много просто - взимате два нови фара, слагате ксенони и забравяте за проблемите. И ще се радвате на хубава светлина, гарантирам.
Рефлекторите се изпичат от нормалните крушки, ксеновоните почти не греят.
И аз съм решил така да правя ако не стане както трябва със метализирането.Само ,че и на дългите трябва ксенон.И накрая идеята ми беше,че-нали знате вица за Акулата и Свирката.Да не стане така и при нас-Ксенон за мигача няма.Да се стопи от там фара.
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Е да де рефлектора на лупата е заминал а не самата лупа. Може да се даде имаше една фирма която ги правеше някъде по нагоре колега беше пуснал сайта. Виждам как ще има разглабяне на поне 5-6 166-ци за правене на рефлектори
Е да де рефлектора на лупата е заминал а не самата лупа. Може да се даде имаше една фирма която ги правеше някъде по нагоре колега беше пуснал сайта. Виждам как ще има разглабяне на поне 5-6 166-ци за правене на рефлектори
Вътре фаровете първо ги изтрих.После ги напълних със препарат за стъкла клатих малко излях после вода пак малко клатене и накрая спирт.Подсуших ги със сешоара.Не ги клатете много защото явно като се намокри се бели рефлектора като са сухи няма проблем трият се с мек парцал.
С какво ги три, какъв е този препарат за стъкла?
От кое може да се обели рефлектора от препарата или от търкането?
На мен пък ми казаха за много сполучлив и интересен метод:пълните фара с накъсани на ситно парченца вестник.Пълните със студена вода и почвате да друсате.Ефекта е невероятен.
П.П. Колега,трудно ли се сваля бронята?
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment